Berit som skriver - LARS KRISTERZDetta är KÄRLEK!!!

Berit som skriver - alla våran Lars Kristers!Som ni nu vet, så har Hjärtrud skrivit om skivan som jag hippt köpte igår morse. Jag ville inte säga något här på bloggen innan, för jag lovade Hjärtrud att hon skulle få säga det. Hon vart ju så hippt glad. Men tillbaka till skivan... Det är FANTASTISK!!

L = Lusfria
A = Absolut Bäst!
R = Roliga

K = Kalabalik när de spelar.
R = Roliga till tusen.
I = Inte dåliga
S = SÅ underbara!
T = Tänkt... de är fantastiska"
E = Eller... de är HIPPA!
S = Såklart alla våras LARS KRISTERS

// Eran BÄÄÄÄÄÄrit!

Hjärtrud som skriver-Måste starta Dansband

Tjenikxen där hemma i stugorna!
När Silvia-Fia och Sylvester sjöng på fikarepet i söndags det var Så bra och svängigt verkerligen Hippt!
Alla blev Så glada!
Och vet ni vad de sjöng Dansband!
Jätte dansigt varenda liten fisk i stugorna började dansa!
Åhh.. gud så de svängde!
Jag tror verkerligen på er ute i stora vilda världen ni har det lilla extra om man säger så!
Här ser ni hur bra dett gick för
Larsz Kristers

Så här är några läckra kort på er lycka till och nu har jag jätt er en stor changs ute i världen nu när jag har skrivit om er i våran Hippa blog! Ha det!
Här är Svlvvia-Fia                      &      Sylvester   

Hjärtrud som skriver-Om Folkdräkter

Här är någraa gouda vänner i sina nya hippa folkdräkter!
Gud så hippa dom är!
Jag blir allderles till mig så hippa!
Idag kom Ullrej över på hippt fika!
Sen kom Berit över och hade med sig en ny Dansbandsskiva som hon säkert berättar mer om sedan!
Skivan var ultra super duper hipp; bara så modern!
Vi gunnade med i låtarna väldigt hippt och fint!
Jag har ju en sådan här ny och modern apparat en sådan här nu ska jag använda ett hippt ord : Cd-fpelare HIPPT!
Här är någranna hippa vänner!
Fintorp Ernst

Katrin-Karin

Käraste Ullrej

Utkast: Juni 20, 2010

När berit,olle-bert och hjärtrud tar sverge med storm!
Vi får folk in i verklighetens paradis!
Vi kommer ta över världen med våran hippa blogg!
Forsätt läsa våran blogg vi uppdaterar våran hippa blogg så fort vi har en lucka i skemat!
Första prio Bloggen!
Andra prio te och kaka med de hippa vännerna! (Berit och Ole-Bert)
Tredje prio dansa själv till dansband!
Prio hippt ord va?
BESÖKSREKORD: 72 önika då då
Te och kaka med Berit och Ole-bert


Berit som skriver - Lars Kristerz!

Lars Kristerz, Lars Kristerz LARS KRISTERZ!
Det var ju en minst sagt en skandal att Lars Kristers även kända som sveriges stolthet fick spela på Vickan och Dannes vigsel!! Den där Agnesse Carlessonen och Björnen Skiffsen fick ju minsann visa upp talanger. Som enligt mig inte är några talanger!!! Lasses band är ju såå mycket bättre!!

Nu har jag fått det sagt iallafall.

// Eran Bäää-rit

Hjärtrud som skriver-Kaxit

Se här är några som har en väldigt hipp stil.
Lixsom deras attityd lite så där hipp och kaxig:
Tummen upp för det
Vet ni vad en ungdom lärde mig för fränt ord CHiKT

Berit som skriver - Kul!

Klicka!!! Då får ni se något kul!


Berit som skriver - ny såndär design.

Tjenixen i blåbärsskogen!
VI låter Fredrik Reinfeldt, den skojaren, göra våran hippa design! Vi har ju haft denna på tok förlänge. Men Fredrik den hippe är ju förutom ett stort enda babyface, ett ego. Så han ville ju självklart vara med i våran läckra header! SÅ vi har ju inte hjärta att äga nej. Så det är vad han sysslar med idag!

// Eran Bäää-rit


Ole-bert som skriver- Loli

God dag!
Jag sitter här nu med mitt halva hjärta, Bertha. Men det existerar ännu en skönhet som jag itne skulle kunna leva utan. Lolli! Min absoluta favorit-advokat. Han har följt mina fotspår i hela i decennium redan! Han ör ett riktigt underverk!
Ni vill självfallet sätta er in i min situation med Loli, jo så detta är det han oftaft gör åt mig:

-Tvättar mina fönster tillsamans med Bertha.

-Lär mig fotografi och film( vad är film? )

-Håller mig djupt uppdaterad i läckra siter som "Akademiets Urord från antika världar"

-Torkar mig efter toa-besök (han och bertha tar varannan gång)

-Plockar upp min käpp när jag tappar den.


Stor tack till min ansvarsfulla lilla stolle Loli!

Ole-bert som skriver- Min morgonkvist!

Hej där!
Jag tänkte jag skulle skriva ett fascinerande inlägg såhär på morgonkvisten!
Har lyckats skrota fram min värderliga moderna kamera ni kommer ihåg:

Och så tog jag några klickar på dessa underverk:

TRÄDEN- MIN BÄSTA VÄN!


Ole-bert som skriver-Televisionen

God kväll!

Själv sitter och tittar in på det här nya saken- televisionen. Jag må säga att det fascinerar mig innerligt. Fast lite väl hektiskt är det nog, inte förstår jag hur dess handling ska kunna förklaras på så snabb tid. Jag tror programmet hette Familj Buy. Sen innan var det Pimpsons, det kommer jag ihåg. Jag börjar precis fokusera stort och innerligt på den första raderna i rutan men då är dem redan utbytta mot några lika underliga. Ord som "Tjockis, död och baby" upprepas ofta i Familj Buy, undra vad det betyder? Jag kanske måste utvidga mitt ordförråd. Och i Pimpsons  så är det samma trånga problem med raderna, hektiskta och lite knasiga må jag säga!

Allas våran Ole-bert


Historia: När Ole-Bert mötte Bertha!

Ole-Berts livs historia - berättare : Berit.

I det tidigare inlägget fick ni ju veta att Ole-Bert inledde en romans med vår kronprinsessas fästman Daniel Westling i början av sekelskiftet. DEras lyckliga förhållande var att beundra. Alla ville vara som de lyckliga tu. Trots deras mysiga resturagbesök, besök i leksaksaffärer och andra romantiska saker så trivdes inte daniel helt. Ockelbon, den hjärtekrossaren hade näsan åt andra håll och skikade över grinden och upptäckte TJEJEN Victoria. Garderobsdörrens glipa blev allt mer öppen. Tillslut var den vidöppen och Daniel smet ut. Helt okänsligt lämnade han Ole-Bert ensam i garderobens mörker. "Men inte ska man deppa ihop för detta lilla missförstånd", tänkte den obeskymrade Ole-Bert. "Han kommer tillbaka till mig, jag menar vem vill inte ha mig?" Ole-Berts barnasinne var stort, och han kunde inte föreställa sig ett liv utan sin älskade Daniel.

Men åren gick, och i garderoben ekade Ole-Berts allt mer desperata snyftingar. Han var ensam med sitt brustna hjärta. Det var till hans förvåning då plötsligt dörren till garderoben öppnades och ett lyckligt ljus sken in. Det bländade honom med sin skönhet. Det var som en blind man såg solen för första gången. Eller som en alkolist såg sin absolut vodka flaska. Eller en man som ser sin själsfrände, en man som ser för första gången. Vid dörrkanten väntade någon, ett virrvarr av bruna lockar. De leopardfärgade bågarna till glasögonen missmachade de oreangea, tajta leggingsen. De satt klistrade mot de minst sagt fylliga benen, och vid fötterna korvade sig strechtyget. Den härligt slitna tjocktröjan passade så perfekt inte till den också slitna röda tröjan med en slogan "råttjägare". Bertha log mot den knäsvage Ole-Bert, hennes rosafärgade tandställning var så vacker till hennes bleka, knottriga och finniga hý. En fläck som såg ut att komma från en bag in box-vin, gömde sig på hennes annars gula tand. Ole-Bert var i eld och lågor. DEn då 40+are, Bertha var, såg så otroligt...så...SÅ...FUL... I alla andras ögon, men i Ole-Berts... Var hon PERFEKT!

Ole-Bert, eller som Bertha kallar honom Bertis, och Bertha gifte sig i ett Casino i LAs vegas. Det var så fantastisk. Barnen kom rullande. Och Daniel var sedan länge bortglömd.

Sedan levde de lyckliga i alla sina fläckiga leggings.


Så här skulle de kunnat se ut!

// Berit


Berit som skriver - Vickan och DanielJag skulle bara vilja passa på att gratulera Victoria Bernadotte och Daniel Westling till deras lycka och framgång. Vi i ockelbo (jag kommer därifrån,ja) vill verkligen säga hur hippt stolta vi är äver lille hockeyspelande Danne som vunnit kronprinsessans hjärta och hjärna. Men kanske att vi skulle kunna gratulera Vickan ( jag känner henne såpass väl så att jag kan kalla henne det), för att hon faktiskt har "haffat" (lite modernt sådär,ja) en superduper kille! Jag minns första gången jag såg denna lilla Hjärtekrossare. Han krossade min hippe vän Ole-Berts hjärta! Jag är så "förbannad" (hippt) på denna unge man som krossat min gode vän Ole-BErts hjärta! SÅ stolt är jag verkligen inte över denna hjärtekrossare! Mosa honom, Vickan!

Ursäkta mig , men detta kände jag att det behövde sägas! Jag ska lugna ner mig lite nu med tidningen Svensk Dam, visst är jag läcker och hipp som kan läsa en sådan hipp tiding?!

// Eran alldeles egna Bääärit

Berit som skriver - Lars Kristerz

Fil:Larz-Kristerz.JPG

Här tänker jag, Berit, ge er lite information om mitt älskade band - Lars Kristerz!

 Året var 2001, ett hippt år, då ett par goa grabbar gick runt i Älvdalen, sysslolösa. De hade absolut ingenting att göra. Men en dag så kom de på den läckra idén "vi skapar ett dansband!". Och tack för det gud! Jag vet inte vad jag hade gjort utan detta läckra och hippa band!? De goa dansbandsgrabbarna som kom på den utomordentliga idéen kallade sig för Jannkess från första början. Men sedan bytte de till Lars Kristerz! De hippa musikerna som står bakom bandet är : Stefan Nykvist, Peter Larsson, Kent Lindén, Trond Korsmoe, Torbjörn Eriksson, Mikael Eriksson, Morgan Korsmoe! Dessa läckerheter till desserter behövs alla för att bilda ett sådant hippt band som Lars Kristerz faktiskt är. De är ju framförallt kända (inte endast för den fantastiska musiken) för sina hippa scenkläder! Som ni ser här på den läckra bilden ovan så är dem ju mycket intresserade av vitt och rött. Detta kommer egentligen från sjuttiotalets svergie och dess dansband. Men Lars Kristerz slår ut alla hot mot deras framgång. Det är det som gör dem så fruktansvärt bra!

Mina absoluta favoritlåtar från Lars Kristerz:

- Purple Rain.

- Sweet Child o' Mine.

- Carina.


// Berit den store

Ole-bert som skriver- Mina rofyllda djur....

Goddag!
När jag var väldigt ung i sådär 50 års åldern så tog jag mig till djuraffären och skaffade mig ett ton husdjur. Inte täntke jag då på att jag köpte djur som lever i ca 50 år, och itne har jag mage att sälja dem så här kommer min vackra samling knuttar:

Spökdjuret Yrsel-man, han kunde se jättebra, men han är blind, min mamma råkade stoppa ner honom i lampan i några timmar.

Mitt barnbarn och min lilla kattunge Lussemaja

Tossi-agra och hennes man Klammse är på vårbal!


Min 300 år gamla Kameliont Marsipan. Han har inga naglar kvar minnsan.


Berit som skriver - inlägg tillägnat till Clabbe.

Clabbe, Clabbe, allas våran Clabbe!
Detta är en man som vi älskar. Älskad av det svenska folket. Denna hippa man är så uppskattad för sitt jobb här i våra hjärtan! Han har läkt många sår genom sin skrovligt hippa röst och sammetsleende. Vi vill bara säga hur mycket vi uppskattar denna hippa Claes Af Geijerstam!

//Berit (ett Clabbe-fan)


Berit som skriver - datorer är alltid datorer.Ja, som ni kanske förstår så är det Berit den hippe (som jag numera vill kalla mig). Jag skulle vilja påstå att jag har blivit en hejare på detta med datorer och andra elektroniska ting! Ole-Bert och Hjärtrud håller med, deras kommentarer löd "Jo, vi vet ju allt att Berit är den tekniska av oss, hon är ju så hippt duktig på allt som innefattar elektronik". Tror ni att jag blev mäkta stolt eller vad? Jag håller med dem till 111,11% För jag är ju trots allt en riktig haj på det mesta. Här nedan kommer en lista över ALLT jag kan, och det är ju inte lite det.

Lista över allt jag kan inom elektronik:

- Starta datoren med ett enkelt knapptryck. ( ja, jag vet. Det är inte många som kan det).

- Lyckas trycka in mig på internettet. ( Megastolt över detta)

- Trycka på grön lur på den lilla svarta luren som pratar. ( detta är något helt fantastiskt).

Men en viktig sak är att ni inte blir besvikna när ni inser att ni inte själva kan göra dessa hippa saker. För tänk på att jag är ändå hippare än er. En annan viktig sak i livet är att ni inte ska låta beröm stiga er åt huvudet. Det är ett bra motto att ha i livet.

Mitt motto: 

Lev livet som en hipp fisk. Var läcker och Hipp! 

NU vart ni förvånade va? JO minsann, jag är en hipp fisk!


Claes, min gamle vän!

// Berit den hippe!

Ole-bert som skriver- Fritidshobby no 2

Nu ska jag underhålla mig med att titta på min förfäders överentusiastiska tjock-håriga ögonbryn!


// Din största tanke: Ole-bert


Ole-bert som skriver- En tänkvärt fotografi från antika möten


Jag satt och filurade lite på mitt gamla fotoalbum, när detta fotografi plötslig visades i mina ögon. Undra vad det är? Kanske det där fisk-skrället som mormor aldrig lyckades döda 1957? Hyfsat troligt ändå.... Ser den bekant ut? Kommentera snarast!

Tankar som rör sig i Ole-berts hjässa!

Hej alla trogna många läsare!

Denna dag har varit aberrationerad! Vilket i en annan mening kan beskrivas som något olikt än det normala. Jag har redan hunnit ta mig en strutt på stadens alla gator. Och där jag omsrogsfullt går med min skruttna käpp så noterar jag många nyelser och upplevelser! Jag har noterat att ungdomarna och dess kamrater nu för tiden är en gnutta knoddaktiga! Inte ska det väl pågå? Man måste ju admittera folk in till sina djupa själar och inte gå och fundera på vad man har på sig och vad folk tänker i sitt visa huvuden.

Talar jag klarspråk? Trevligt att du medtycker!

 Ha det nu hyggligt bra och glöm inte att höra av dig till Ole-bert snarast!


Ole-Bert och Berit - solen.


Denna har vi absolut inte tagit från Maggans blogg... Nej varför skulle ni tro det? Vad är det för struntprat? Hmm!

// Berit och Ole-Bert

Berit som svarar - på beundrare.

Lars Ericcson. om Berit som skriver - 20 inlägget!:
Hej, www.hippt.blogg.se! Jag som stolt 50+are är enormt rörd av eran fantastiska blogg. Den berör mig djupt in i själen och ställer mig inför frågor som är enormt viktiga för oss 50+are. Jag vill tacka er för erat tålamod och eran nogrannhet då ni skriver era inlägg med den sån elegans och underhumor som kan få vem som helts på fall. Ni är ett underbart team som många ser upp till, inklusive jag själv. Ni har något stort på gång, det vill jag lova! Kom ihåg att ge er själva en klapp på axeln och tänka en tanke på hur fantastiska ni igentligen är! Glöm inte bort er själva i framgången. Inte för att jag tror det men iallafall så ger jag er detta tips - andas ibland och försök inse hur bra ni faktiskt är. Jag skulle se ett möte med er i högsta person skulle vara en utmärkt idé, för oss alla tror jag. För min egen skull såklart. Men också för eran, eftersom ni säkert kan bli inspererade av mig också. Men glöm inte bort mig i röran av beundrare och fan som snart kommer komma! Autografer motages med stor entusiasm!

Varma hälsningar
Lars Ericcson

Hej käre Lars Ericcson. Du anar inte hur hippt tacksamma vi är som får höra denna magnifika sanning. Att vi blir överösta med vackra ord gör ju endast saken bättre. Jag känner mig hedrad över dina lovord över oss, och undrar förstårs här vid min lilla dator, vem är denna fantastiska människa? Jag skulle bli tacksam för svar, alltså om du kunde skriva en liten text om dig själv, lite kort bara så där. Ta det på kanske 5 A4 sidor. Sedan om vi tycker att du har rätt kvalitéer så kan vi nog ialla fall överväga att låta dig skriva här med oss. Du inspererade mig så himlans då du skrev din lilla kommentar att jag ställde mig upp och skrek ut HONOM SKA VI HA! Men bli inte för uppspelt nu, för vi måste veta om du är rätt för oss i detta hippa och läckra lilla gäng! Men om vi finner dig intressant så kan vi ju absoluta överväga, ja tänka ut om du skulle platsa här på casa de hippa. Titta jag blandar in lite hippt språk här också. Är vi inte fantastiskt hippa på denna underbara blogg. VI skulle nog få leta länge för att hitta en bättre blogg än denna magnifika och den mest hippa bloggen i världen. För det är just den vi är. Den hippaste bloggen i världen.

// Berit den hippe

Berit som skriver - MU!


Tjenixen alla chica! Chic är ett fint ord, hippt liksom. Men mitt favoritord där ju förstårs det sistnämnda : HIPPT! Hipp är denna kossa Mu här uppe. Trevligt!

Det var allt från mig!

// Berit den hippe

Hjärtrud som skriver-Om Tabletter

Är han inte hipp???
Nej inte så värst hippt för det är inte bra med så mycket tabletter. Förutom om man är jätte sjuk!
Maila vad tycker ni?VA?Hallå
Ni där ute jag vil vara en go förebild för dett moderna Sverge. Tabletter är inte bra! Det är farligtLite mycket tabletter va Lisa-Lars?

Berit som skriver - 20 inlägget!

God förmiddag! Som ni hippa människor ser, så är detta ett inlägg tillägnat vårat tjugonde inlägg! Läckert! Såå hippt! Jag, Ole-Bert och Hjärtrud är tacksamma! Kom ihåg, hon heter Hjärtrud, INTE Stjärtrud! HOn blir ledsen! Nu tillbaka till det tjugonde inlägget, jag är så glad att vi har skrivit med detta, tjugo hippa inlägg. Jag älskar våran läckra blogg!


Ser ni likheten? Jag gör!

// Hippa & läckre Bäärit

Berit som skriver - trevliga människor.

Hippt med trevliga människor! Tusen tack för stödet inför bloggen! Vi är himlans tacksamma över era läckra kommentarer... TA´T LUNGT NU UTE VID DATORERNA!!!

Hjärtrud, ha det kul i BOden nu! SOla för mig!Hippt! LÄckert!

// Den heliga Birgitta ( BERIT)

Hjärtrud som skriver-Läckraste

Nej men gud här så ska ni få hänga med på den läckraste turen spän fast ernu kör vi!

Titta den här mannen stog i baren få en hipp båt han sa att han tyderligen va känd som Färjan Håkan. Men vad vet jag?
Varm


Den kände profesorn
Varmare

Varmast Lars

Berit som skriver - Haj skooll Musikall.Hejhej, raringar därute!
 Jag sitter i pausen på Haj skoll Musikall. Underbart! Ábsoluta favoritrullen! Jag bara älskar Saccen Efferonen eller vad godingen nu heter... Sanessa Huddens är topptopp. Hörde av några hippa undomar på " tunnelbanisen " ( första gången jag åkte, riktigt spännande faktiskt! Men självklart läskigt!), att hon och denna där Saccen är ett sådant där par... Synd för snygga mig.
Jag älskar när de sjunger så där "oaaahhååå"! Så hippt! Läckert!

Min favoritlista:
1
. Lars Kristerz.
2. SÅ ska det låta.
3. Haj skoll musikall.
4. Allsång på skansen.
5. Sommarkrysset.

// Eran Berit

Berit som skriver - Trevligt!

 Detta är en fisk.

Hejsan kära ni!
Oj, så mycket klockan vart, men jag har ju så fruktansvärt kul här på kvällskvisten. Trots att sängen skulle ha prioriterats före denna dator så fortsätter jag att flura runt på detta internettet. Lurigt! Men snart måste väl även lilla busiga jag som är uppe efter godnatttid också gå och lägga mig. Men än så länge måste jag njuta lite av min härliga busighet. Åh, så lurigfaxig jag känner mig! Men annars så är det ju toppen! Jag känner mig redan hemma på våran otroligt fina och vackra blogg, eller gör inte ni det? Det var en fråga, den lilla busungen i mig skikar fram. Så trevligt! Men säg mig, berätta, illustrera eller skrik. VAD TYCKER NI OM VÅRAN BLOGG? Tycker ni som vi att den är magnifik, fantastisk, wunderbar, eller helt otrolig? Inte? Nejmen skriv då avd ni tycker, för himlens skull!

Nu tycker jag att ni alla ska ha en underbar tisdagskväll och bara njuta av era kuddar!´Ha det gött!

PS. FIRA MED OSS. VÅRAT 15 UNDERBARA INLÄGG! SÄG GRATTIS!

//Berit eran 50+are.


Apa


Apan Saba är töff i blöja

Nu drar jag på mig jeans skjortan


Min lilla valp


Blää på dig tandläkaren så dyrt det blev och ingen förändring

Hjärtrud som skriver-Favo i repris


Hjätrud här nu kommer en favo i repris nu får ni sjunga själva kommentera och berätta hur det gick att sjunga ! tack,tack


Det stod en varm-korv-gubbe ner´ på Fyris torg
ha måla´ korvarna svarta för han hade sorg
Han hade låda på magen
Det gillas inte av lagen
Det fick han inte ha
Nej det var inte bra
att ha en låda på magen

Men när han hade smetat halka på sin sista slang
han tänkte efter om han hade någon ny talang
Och med sin låda på magen
han knalla´ in häromdagen
i en gitarrbutik
sen blev det fin musik
i lilla lådan på magen.

Han spände strängar på lådan både härs och tvärs
och sedan spela´ han och sjöng en liten galen vers:
"Jag har en låda på magen
där kan ni lägga bidragen"
Det blev en fin affär
nu är han millionär
på både ryggen och magen
Varm korv boogie
Varm korv boogie
Varm korv boogie
Varm korv boogie
Vaaaaarm kooooorv - varm korv boogie

Live brukar Owe lägga till följande strofer...

Korven kommer korven går
lycklig den som korven får
korven är dö',
ligger i ett brö'
gömmer sig i snö,
kommer upp i tö
kan den ej slå lull
ramlar den omkull
lägg den i kastrull och
koka kittelen full
  

Berit som skriver - min motorbike.


Ser ni denna godbit? Om ni inte gör det så är denna goding min hippa motorbike, i jusst luwee itt. Det är en Fopås 198r årgång 97. Den är så hipp att jag smäller av! Oj, goding gånger tusen.

Just nu sitter jag och lyssnar lite på en aning SÅ SKA DET LÅTA, ni som missat detta. Jag är ett stort fan av detta program.  Men man ska inte underskatta Alsång på Skansen bara för det.

Men en annan sak - Jag vill bli sams med barnbarnet Kissiemiss. Hon tyckte att vi hängde ut henne i våran tidigare fina blogg. Men det ska nog orda sig så ska du se. Alexandra Nilsson, puss på dig! Glöm inte bort mormor bland all silikkonn (carne).


// Eran stolta Berit

Ole-bert som skriver

God eftermiddag! Tanken slog mig att ni inte har någon information om våran fritid! Själv har jag många hobbys! Lite dyrt kan det bli, siffrorna simmar iväg i en väldans fart, men icke ska dem hindra mig! Har fotograferat fotografier från min middag jag sparade och gjorde ett konstverk jag kunde sälja för 10 kr till grannen Tom!

Tom är en härlig kille han! Undra varför han säkert slösar bort 100 kr på mig? Det kanske var det där han nämnde om att han har minnesförlust... Vad är det för en liten toksak egentligen?

Din egen Ole-bert!

Gurkor

Nää men gud vad jag blir sugen på sjö gurka!
Mumms ! Ett lite smakproveller saltgurka

Klasse

Tjenixen Hjärtrud här!!!
Titta vad systersonen Klasse hittade i stosjön !
ÅHH hjälp man bli ju nästan rädd
Låt oss kalla fisken för Gushelov

Mottot

Hejsan!
Vi blir glada att våran blogg som ligger oss väldigt varmt om hjärtat växer så snabbt!
Gla blir vi
har ni några frågor så mejla hjärna till: hipp1@live.se
Och vi vill bara se glaa miner och om ni har någre tips eller synpunkter så skriv gärna det!
Dagens motto här kommer det: TUMMEN UPP

Berit som skriver - Så ska det låta!Berit här igen, förstås!
Nu kommer historien om SÅ Ska Det Låta! Ole-Bert, Hjärtrud och jag satt i Ole-berts nymålade soffa. Han hade målat den i en hipp och inte lite stilig färg - Grön. Eller rättare sagt spygrön. En finare soffa får man leta länge efter. Jag satt så bekvämt att jag nästan somnade. Men något saknades. En blomma vid det läckra bordet? Nej. En lättsaltad popcornskål? Nej. En oreange fotpall? Nej. Ett alldeles underbart och perfekt och hippt program? JA! Men vad skulle vi se? Allsång på skansen var slut sedan en timme, och rapport hade dragit sin sista refräng för fem minuter sedan. Vad i himlen skulle vi se? Det var då det poppade upp på våran favoritkanal ettan. SÅ SKA DET LÅTA! 

Sedan den stunden har jag varit Så ska det låta-trogen! Det är något magiskt!

// Eran Berit (så ska det låta-fan)

Berit som skriver - detta var ju himla kul!

Hejhopp! Himlans trevlig blogg vi har framställt här på kvällskvisten. Men jag skulle vilja påstå att vi har gjort ett bra jobb. Eller vad säger ni där ute i stugorna?

Nu skulle jag vilja berätta om den gången då jag upptäckte Lars Kristerz. Det var en hipp dag trots regnet som föll ner bakom mina grön-oreangea gardiner. Jag tittade ut genom min smått smutsiga fönsterruta, och log. Jag log för första gången på tre timmar! Utanför mitt läckra fönster såg jag... EN LARS KRISTERZ REKLAMANNONS!!! Det var som om solen just hade gått upp för mig. Det var som om jag precis såg dansbandskampen eller så ska det låta (kommer ett i´nlägg om det läckra och hippa programmet senare!). Jag upptäckte mitt älskade dansband! Nu kollar jag på dem varenda gång de syns i tv, och gissa om jag röstade på sångaren i körslaget. Kanske så mycket att de stängde av min telefon på grund av mina obetalda räkningar?

Lars Kristerz inn Myi hartt.

// Eran Berit


Ole-bert som skriver

God Middag!
Ja dagarna dem flyger i ända. Och dessa magnifika skrivningar vi gör dagarna i ända är väl utförda och förberedda inför dess publicering! Jag lyckas alltid tissla åt mig en aning äldre ordbok som dem flesta äger i sitt trogna hem, för att troget och riktigt kolla upp om mina ordval är tillåtna i det svenska samhället.
 Det är chokerande hur Berit inte fick sig en titt på Larz kristerz underbara revyturné. Vi har alla sörjt. Hela onsdagen gick åt... Nu blir jag alldeles tårfylld i mina rödsprängda ögon! Låt oss övergå till ett ämne vi alla respekterar. Bilar. Bilar är bland det bästa man någonsin kan uppleva. Märsides, Furd och Pougeut är fina bilmärken som jag delat med mig av. Själv har jag en rosa Fait eller kanske hette det Fiat-a? Min mammas ärvda bli är det... Mycket vacker och ståtlig! Jag hade tänkt ta en bild på den med min underbara nya kamera! Jag ´är nästan helt i chocktillstånd på grund av hur modernt vårt system har blivit kolla bara på modellen:


Nå? Något i din stil också kanske? Endast 55.90 hos Oldelectronic-museum giftshop! Tokigt pris, dem blir lurade dem där tokarna!

Så här är mitt fotografi på min lovande rosa Fiat-a: (P.s! Taget med känsla!)

Modell 31 published in China registreringsnummer; 6C-2931 gjord i Holland exported in Logenia. Madeing Modell 97. Vissuellt nummer; 973874hfiks83334478j33382k49f modell 31;98.
Copy from owners paper no 9.

Har upptäckt klicket "KOMMENTARER" hur använts det? Kan någon förklara? Berit eller Gertrud har samma problem.
Trevlig kväll! Allas vår Ole-bert!


Berit som skriver - kärlek till dansband.


Hejhopp
, kära och trogna läsare. Det glädjer mig verkligen hur ni troget och helt omedvetet följer våran absoluta fantastiska blogg. Hjärtrud, Olle-Bert och jag vill bara berätta hur fantastisk tacksamma vi är som får ha er som läsare.
Jag skulle vilja påstå att jag är en fantastisk person, men jag har en negativ sak - jag har inte sett Lars Kristerz varenda konsert!!! Herre min gud, det är så fruktansvärt att jag som troget fan till mitt favorit hippa band, Lasses band, inte har varit på deras varenda konsert! Det är ta mig tusan det värsta som kunnat hända i denna grymma värld.
Året var 1994 den 17 maj, solen sken och det var så vackert, och jag hade beställt lite hippa biljetter till mitt kära band , Lars kristerz ( ni som inte vet: det är mitt favoritband!). Men sedan till min förskräckelse så inser jag på morgonkvisten att jag gått och fått på mig en förfärlig snuva. Host och snyt och nys var det enda som kom ur mig. Ja, faktiskt till min guds hemska besked fick jag veta att jag inte kunde gå på de fantastiskas fantastiska dansband - Lars Kristerz. Men jag känner mig fortfarande nere och sorgsen när mina tankar flyger tillbaka till det hemska ögonblicket jag inte kunde gå på Lars Kristerz vårkonsert - fullproppad med en massa nya hippa låtar. En massa kärlek till er!

Men nu är det väl dags för mig att säga adjö. Så ni får ha det TOPPEN!!! // Eran Berit.

DE HIPPA

Hej , och välkomna till våran nya blogg. Här kommer lite om oss tre hippa femtioplussare:


Berit
Goddagens där ute i stugorna, Berit här! Jo, men om man ska berätta lite om sig själv så kan jag väl säga att jag är en go och glad femtioplussare, som har fötterna på jorden. Men jag beundrar livet - och allt gott som livet tillför. Dansband, goa hurtiga människor, och självklart ordet HIPP.  Framför allt så älskar jag Lars Kristers. Arvingarna och andra goa dansband. Men nu kommer det till det att jag med glädje tar emot lite tips om hur man överlever här på internetet. Cyperspace, har jag även hört någon kallat detta magiska ting för.
Men jag önskar er allt gott, och att ni hittar vad ni söker på våran underbart fantastiska blogg.
Ha det! 
PS. I LOVE HIGGGGGH SHOL MUSIKALL!  Kom ihåg det ROSAFAGELN!
// BERIT AKA FEMTIOPLUSSARE.Tjeniksen! Hjärtrud här!
Jag är en glad och för det mästa posetiv 50+are
Lita intresant och privat fakta:
Favofärg:Kräkorange
Drömman:Färjan Håkan
Favo program:Antikrundan och allsång på skansen
Hipp film:Hih shool musikal
Dröm djur:
lite privat jag fick en kram av Maken Lars-Åke som bor på den hippa gräddhyllan!!!
Tycker att internet är lite sådrär hippt och fränt !
KramisOle-Bert

Jag tog en titt på mina framsteg inom dieten! Ni får ursäkta mitt stavande jag är lite ny med det här med internett, hur uttalas det? Marianna får komma på té och förklara i eftermiddag! Jag tänkte visa er min dag idag:

Började med att väga mig:

ganska lovande va? Har i alla fall gått ner från ERROR! Till HELP!
Framsteg!

Välkommen till min nya blogg!

Nu är du välkommen till våran blogg! Mera detaljerat uppåt!

// Berit , Ole-Bert och Hjärtrud

RSS 2.0